"If you can dream it, you can do it!"


Als kind vond ik het heerlijk om Willy Sommers te imiteren. Urenlang draalde ik, als een leeuw in een kooi, met de tuinslang in de hand door de tuin. Toneeltjes spelen, de clown uithangen, verkleedpartijtjes. Wat een fijne, onbezonnen tijd.

Op mijn zestiende stond ik, met knikkende knietjes, voor het eerst op een podium. Zelfgeschreven en geïmproviseerde teksten brengen voor al wie mij lief had. Wat ik toen voelde, valt nog steeds niet onder worden te brengen. ‘Magisch’ komt echter dicht in de buurt.


Na mijn studies Orthopedagogie ging ik enkele jaren aan de slag in de socio-culturele sector. Maar acteerbeestjes kruipen nu eenmaal waar ze niet gaan kunnen. Na enkele gastrollen, kreeg ik mijn eerste grote televisierol, als Lotte Van den Broucke in Wittekerke op VTM.
Een fantastische leerschool.

Momenteel ben ik actief, zowel spelend als schrijvend, in het educatief theater. Geen eerlijkere doelgroep om voor te spelen dan kinderen en jongeren. Wat hou ik van die pure en onversneden mening. Wat hou ik van spelen. Wat hou ik van dit leven.

Contacteer mij